Simon Vs. Booktag

Eline van Allthefeels.nl maakte de Simon Vs. Booktag die Becky Albertalli invulde. Deze tag is gebaseerd op Simon Vs. de Verwachtingen van de Rest van de Wereld van - hoe verrassend - Becky Albertalli. Het boek vond ik erg leuk en ik kan zeker niet wachten op deel twee.
Deze tag bestaat dertien vragen, dus laten we snel beginnen!

283199631. Simon

A book that made you physically smile whilst reading it

Ieder boek geschreven door Rick Riordan. De personages zijn grappig, de schrijfstijl is grappig, alles is grappig. Hoe dan ook, het is onmogelijk om een van zijn boeken te lezen zonder te lachen.


157581392. Blue

A book with really beautiful writing/prose

De boeken van Jandy Nelson en Tahereh Mafi! Vooral die van Jandy zijn ontzettend mooi, maar Tahereh kan er ook wat van.

209114503. Leah

A book that is not very popular, but that you love anyway

Seeker van Arwen Elys Dayton en Losgelaten van M.G. Reyes. Soms lijkt het alsof ik de enige fan ben in de wereld. Eenzaam, in een lege fandom.

189839834. Abby

A book that is so cool you wish you'd written it yourself

Ik denk The Raven Cycle van Maggie Stiefvater. Ook al heb ik het vierde en laatste deel, The Raven King, nog niet gelezen, alles wat in de eerste drie boeken gebeurd is ontzettend vreemd maar mooi en geweldig en origineel... Lees de boeken zelf maar, het kost te veel moeite om uit te leggen waarom deze boeken zo goed zijn.

281167005. Martin

Your favourite villain, book or non-book

Dit is meer een bad guy dan slechterik, maar ja, ik heb anders geen favoriete slechterikken. Ik heb boek twee nog niet gelezen, maar Rhysand is mijn favoriet.
Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit begrepen waarom mensen slechterriken zo cool vinden. O, of is Warner van Vrees Me een slechterik? Ja? Dan denk ik dat ik mijn favoriete slechterik heb gevonden! (Of anders weer niet...)

180490216. Cal

A book that sat on your shelf for a very long time before you read it and loved it

Gone Girl van Gillian Flynn. Om eerlijk te zijn had ik helemaal geen zin om dit boek te lezen en na een paar maanden nadat ik het had gekocht besloot ik verder te gaan (want ik had al één bladzijde gelezen, wow!). En toen... toen vond ik het geweldig en begreep ik niet waarom ik het niet eerder had gelezen.

251463477. Taylor

The most perfect book in history of perfect books where you've almost reached the point of being slightly annoyed whenever you see the title because by being there it is already bragging about its goodness, and the worst part is that you know they're right because the book is amazing. (Long story short, favourite book ever)

Ik Geef Je de Zon! Het is mijn favoriete boek ooit en op dit moment heb ik het al twee keer gelezen. Een derde keer zit er al aan te komen...

8. Spier Family

Who is your favourite chipmunk?

Simon, duh.

9. Halloween

Would you rather dress up as a dementor or as a thrashcan?

Een dementor. Dan verstop ik me op donkere plekken en als er iemand langskom doe ik alsof ik een echte dementor ben. Haha.

10. Oreo's

What is your favourite kind of Oreo, and your favourite Oreo product?

Die met de zwarte koek, witte spul en bedekt met witte chocolade. Geweldig. Mijn favoriete Oreo product zijn de koekjes zelf. Als dat niet mag kies ik voor het ijs.

693560711. Gender Bender Day

Imagine you could change the gender of any character in any book, who would you change and why? (For example, make Augustus Waters a girl so that TFIOS would've been a lesbian lovestory, make Katniss Everdeen a guy so that she couldn't have volunteered for Prim, etc)

Tjonge, dit is echt moeilijk, maar als ik moest kiezen zou ik Annabeth zeggen van Percy Jackson. Hmm... Laten we het verhaal nog ingewikkelder maken met Nico erbij...

2231963112. Vast houses with tiny windows

A book that was way different from what you expected it to be (For example, expecting a love story, getting a BAMF shooting everybody)

Om eerlijk te zijn is dit bij mij nooit gebeurd. Omdat ik op internet en YouTube al allemaal dingen over boeken zie en hoor word ik niet echt verbaasd.
Misschien De Selectie, want ik had niet verwacht dat het dystopisch zou zijn.

2605651213. Finding a shore worth swimming to

Favourite fictional character of all time, book or non-book

Haha. Haha. Nee. Ik weet het niet. Er zijn ontzettend veel personages die ik geweldig vind. Laat ik dan maar Han Solo zeggen van Star Wars. Hij is mijn Star Wars-held. Maar Anthony Lockwood is ook mijn favoriet. Argh! Ik weet het niet!

Nu moet ik mensen gaan taggen. Moeilijk. Ik denk toch maar dat ik Marcia van Oog op de toekomst tag. En als je niet getagd bent maar deze tag wel wilt doen, doe het gerust! Ik denk dat Eline wel blij wordt als je haar laat weten dat je deze tag hebt gedaan.

Heb jij de Simon Vs. Booktag gedaan?

Reacties

  1. Bedankt voor de tag! Ik heb Simon vs. niet gelezen, maar de tag zelf ziet er heel leuk uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Simon vs. is niet echt een boek voor op je blog (het genre is totaal anders), dus zoiets had ik al verwacht! Maar ik dacht, die tags gaan nooit over het boek zelf én ze zijn meestal leuk om te doen, dus ja. :)

      Verwijderen
  2. Aaah, wat leuk dat je hem hebt ingevuld! Ik probeer Annabeth me nu even als man voor te stellen, en het maakt me heel erg gelukkig :')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Annabeth als man maakt het verhaal spannender en misschien wel nog leuker! :)
      Alleen op een driehoeksverhouding zit ik niet echt te wachten...

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts